Stash
It's all about the details
It's all about the details

Tapet av filt, Anne Kyyrö Quinn

1a
Spennende bruk av materialer og unike løsninger fra Anne Kyyrö Quinn. Med bruk av 3-dimensjonale mønster har Anne Kyyro Quinn designet tepper, vesker, puter og dekorative oppheng på vegger som har en støydempende effekt.

Anne Kyyrö Quinn har med sin unike bruk av filt skapt et helt nytt uttrykk. Teppene passer utmerket på vegger hvor det lett kan bli akustikk. De er dekorative med sin 3d-effekt og de finnes i nydelige farger, en annen type tapet som i tillegg er dempende på lyd. Ikke akkurat som tapet slik vi opprinnelig kjenner dem.

1

I tillegg til tapet lager Quinn også puter, puffer, vesker og andre produkter, fremdeles med samme filt og bruk av 3D. Alt i friske farger.

111

Kuttet og sydd ferdig for hånd, det unike valget av luksuriøse, naturlige stoffer er utformet i interiørtekstiler designet for å harmonisere tidløst. Hvert produkt er oppfattet som en gest av enkelhet, men gjør plass for dristige farger, rike teksturer og flott kunst.

3
Anne Kyyrö Quinn skulpturelle tilnærming har utviklet en ny sjanger av interiørtekstiler basert på tredimensjonal struktur enn glatt overflate ornamenter. Våre produkter er basert på en portefølje av atten core design inspirert av organiske former og uttrykk med skandinavisk enkelhet. Enten det er puter, pledd, løpere eller veggpanel.

4
Hvert produkt er designet med enkelthet, med flotte sterke farger, i rike teksturer.

7

n539991528_472550_3095
Veggpanel som passer godt i offentlige rom, steder hvor man behøver demping av lyd.

2
Filt samlet som rosetter. Dekorativt til veggen, hjemme eller kanskje på kontoret.

11

Kilde/bilder: Anne Kyyrö Quinn