Stash
It's all about the details
It's all about the details

Wallpaper and textile, Lars Contzen


Flotte tapeter i grafiske mønster og klare farger fra den tyske deigneren Lars Contzen. Nydelige fargekombinasjoner til vegger som trenger noe mer enn ordinær maling. Tapet har lenge vært i vinden etter år hvor maling har vært foretrukket.

Se mange flotte bilder til inspirasjon for fornyelse av vegger, enten du velger å dekke hele eller kun deler av veggen. Contzen har vunnet flere designpriser for sitt unike design av tapeter, tekstil og tepper. Her er noen eksempler på arbeid fra Lars Contzen.


Grafiske mønster i sort på hvit bakgrunn.


Striper i naturfarge i denne tapeten.


Inspirert av rokokkomønster, her sammen med lampen Caboche fra Foscarini.


Fine lille, hvite kaninen. Flott i rødt og hvitt.


Store grafiske mønster i sort.


Flere av tapetene har også tilsvarende mønster i tekstil.


Ensfarget teppe i turkis, mye bruk av sterke farger i designet.


Eksempel på tekstil som passer til henholdsvis tapet og tepper. Besøk nettsiden og se flere bilder fra kolleksjonene til Contzen online. Han har også designet møbler og designkonsepter for profesjonelle butikkkonsepter.

Kilde/bilder: Lars Contzen