Stash
It's all about the details
It's all about the details

Tepper fra Nani Marquina

0a
Nydelige tepper fra spanske Nani Marquina. Tepper med design av små blad, hvor teppet synes å være som å ligge på marken i skogen. Tepper med design som om du går på roseblader. Mange spennende måter å skape tepper for varme gulv.

Nani Marquina selger tepper og produserer i både bomull, ull og filt. Nydelige detaljer gjør teppene helt unike. Med lekende bruk av farger og utforming har Marquina skapt tepper med særpreg. Teppet under er designet av Tord Boontje for Marquina.

017
Et teppe som ser ut som om det er laget av blader.

015
Bitte små kuler danner dette teppet. Morsom kombinasjon av farger.

110

33
Teppet ser ut som en stor samling rosenblader.

26
Nydelig bruk av mønster som er kortere enn resten.

6

Teppene forhandles blant annet hos Haraldssøn i Oslo.

Kilder/bilder: Nani Marquina