Stash
It's all about the details
It's all about the details

Besøk i Las Vegas, Nevada

0
En by som bør oppleves én gang om ikke annet. Sjetonger og gambling, intens støynivå og raus bruk av aircondition inne, intens varme ute, et populært sted for giftemål, og ikke uten stort innrykk av kjendiser og glamour!

Shopping, sightseeing og bespisning. Et av de mest kjente ordtakene er “What happens in Vegas stays in Vegas”. I wonder why.. Las Vegas er en by i Clark County i delstaten Nevada, USA. Byen er spesielt kjent for sine kasinoer og for sine mange bryllupskapeller. Hver dag gifter 150 mennesker seg i Las Vegas.

P1011564
Ikke så ukjent bruk av lys og “glamour” gjennomsyrer hele byen.

I Las Vegas er det flere hoteller enn noe annet sted på jord. Hvis man skulle overnatte en natt på hvert hotellrom i byen ville det tatt 288 år.


Las Vegas by night. Bildet er tatt fra en av veldig mange utesteder i Las Vegas.


T-banen går i en bane over øvrig trafikk. Morsomt dekorerte vogner.


Trump Tower. Bygningen består av “gullbelagte” plater og gir gjenskinn når solen står på vinduene. Bygningen gir en spesielt glød og sammen med vær forøvrig – flott å se.


Restauranten Stratosphere. Tårnet snurrer rundt (dog ikke så rask at man blir dårlig) så du får se hele Las Vegas samtidig som du nyter et nogenlunde bra måltid. Har du god mage så kan du fra toppen også prøve “sky-jumping”.


MGM, kjører noen av de største showene i Las vegas. Vi så Cirque De Soleil. Las Vegas er kjent for sine show, et besøk (book på forhånd) er verdt pengene.


Las Vegas har også mange «falske» bygninger, som en mindre modell av Empire State Building, Chrysler Building, en Pyramide samt mange fler. Las Vegas er den byen i USA som vokser raskest. Man antar at befolkningen i Las Vegas vil dobles i løpet av 2015. Den voldsomme befolkningsveksten har blant annet lagt beslag på mye av vannressursene i det tørre området.


Nærgående fly på en av de mange Outlets i Las Vegas. Verdt et besøk eller to!

Ønsker du å vite mer om Las Vegas og hvilke muligheter som finnes (foruten gambling og giftemål) så kan denne artikkelen fra Din Side kanskje bidra til planlegging dersom du skal besøke byen.

Kilde/bilder: Stash/Hilde Andersen