Stash
It's all about the details
It's all about the details

Photographer, Living Inside, Loft Alain


Loft Alain Gille fotografert av Serge Anton. Bildene publiseres via Living Inside, et italiensk fotobyrå som presenterer mange flotte bilder til inspirasjon. Byrået drives av Monica Mascheroni og er lokalisert i Milano.

Loft Alain er en to etasjes leilighet hvor eierne har funnet sin egen stil, og det en stil som følges gjennom hele leiligheten. Dette er en loftsleilighet,  med hvitmalte bærebjelker i taket. Høyt under taket og innredet med en personlig stil.


Trappen fra første til andre etasje er plassert i enden av stuen. Bærebjelkene og det høye taket gjør leiligheten luftig.


Original murvegg er bevart. En lenestol for avslapping med en god bok. Til høyre avbildes spisebord for venner som kommer på middagsbesøk. Hele rommet er åpent med soner som skiller ulike bruksområder.


Festlig lampe med flere lyspunk som kan reguleres. Til høyre er bilde av badet med en stor servant, små krakker til de minste og en vegg dekket av mosaikkfliser i ulike grønnsjangere.


Soverommet har mørkt treverk på gulvet og original bærevegg er malt i hvitt, som taket forøvrig. Nede ved gulvet er det montert lyspunkt som gir en dempet belysning i soveområdet.


Stuebordet og stolene er plasset midt i et åpent rom. Til høyre inngangspartiet og i bakgrunnen ser du trapp ned til underetasje.


Til høyre er uteareal avbildet. Med morsomme puffer i ulike farger.

Kilde/bilder: www.livinginside.it