Stash
It's all about the details
It's all about the details

Tepper og tapet fra Tricia Guild

guild
Tepper fra den anerkjente designeren Tricia Guild. Besøk siden og bli inspirert av fargerike tepper, tekstiler og tapeter. Guild har også gitt ut bøker til inspirasjon -Tricia Guild betegnes av mange som et stilikon!

Tricia Guild har med sin sans for farger skapt varmerket Designers Guild. Med lekre, lekne farger finnes noe for enhver. Tricia Guild er et kjent navn blant alle interiørbevisste.

19

I 1970 etablerte hun Designers Guild i London. Firmaet har oppnådd internasjonal anseelse for sin nytenkende produksjon av stoffer, tapeter og møbler som selges i mer enn 40 land.

25

Tricia Guild er verdenskjent for sine dristige og originale stoff- og tapetkolleksjoner og sin usedvanlige evne til å utnytte farger – og mønstre – i innredning.

32

Designers Guild er i dag er Englands største interiørbedrift og kjent for sine fargerike tekstiler og frodige mønstre. Designers Guild produserer  alt fra møbler, sengetøy, bagasje og toalettartikler  til maling.

41

Guild har mottatt en rekke utmerkelser og priser, både personlig og til Designers Guild.

014

Guild har skrevet 12 bøker om interiør, til inspirasjon og glede for den som er glad i bruk av sterke farger og mønstre. «Inspirasjon», «Levende rom» «Mønstre» og «Think Pink» er noen av dem.

18

Kilde/bilder: Designers Guild.
Foto av Tricia Guild av Per Ervland