Stash
It's all about the details
It's all about the details

Hotellet Semiramis, Aten

0
Semiramis Athens var Karim Rashids første hotellprosjekt, i samarbeid og med sterke ønsker fra eieren, Dakis Joannous, med sine visjoner og dedikasjon til moderne kunst. Jannou, med sine kunstsamlinger og som en anerkjent arkitekt ville at Karim Rashid skulle designe hotellet som skal gi gjestene en egen opplevelse på hotell.

Semiramis er et intimt hotell som fokuserer på positiv energi, kultutr, kunst og design. Det er et sted hvor du både skal kunne slappe av, ikke tenke på jobb og slappe av litt mer, alt i en rolig og inspirerende atmosfære.

1
Hotellet har 52 rom og skal la reisende slippe “bo på stort hotell”-følelse.

2
Located in the affluent and leafy suburb of Kifissia, Semiramis is in the heart of evolving Athens, surrounded by high-end boutiques, restaurants, and cafes. Set 340 meters above sea level, the hotel offers an oasis from the humidity of central Athens.

4

Visiting guests will have the chance to experience a 21st-century creation: from the curve in a desk to the light-box installation behind the beds, Semiramis combines art with bricks and mortar. Comfort and functionality rank high in the design brief and the hotel will offer the complete gamut of services.

3

Kilde/bilder: www.semiramisathens.com/