Stash
It's all about the details
It's all about the details

Dschin ovner

06
Danske Brun & Lauritzen har utviklet en spennende ovn hvor flammen i skålen skaper en orientalsk atmosfære. Dschin-modellen gir en unik varme, som kan brukes i ethvert hjem, restaurant eller hotell, og du trenger ingen godkjennelse for å montere ovnen. På bildet plassert helt til høyre.

Brun & Lauritzens spesialutviklede brenneenhent styres med Alfratol, et spesielt brendsel basert på bio-alkohol. Den miljøvenlige flammen brenner uten å etterlate sot så det er ikke behov for en skorsten.

dfgh

Flammen i skålen skaper en orientalsk atmosfære fra tusen og én natt. Dschin-modellen gir en unik varme, som kan brukes i ethvert hjem, restaurant eller hotell, og man behøver ingen godkjennelse.

07

Kilde/bilder: Dschin