Stash
It's all about the details
It's all about the details

Plexiglass over kjøkkenbenken

05
Interiørglass fra Oksidé er en idé om å benytte det beste og mest moderne innen grafisk produksjonsteknikk til å skape en vakrere og mer bekvem tilværelse for mennesker med sans for et pent og praktisk kjøkken, ved hjelp av pleksiglass.

Hos Oksidé finner du motiver i meget detaljert og høy kvalitet og kun på de beste glasskvaliteter godkjent for bruk innendørs. Det er fokusert på veggen mellom kjøkkenet og overskap på kjøkkenet på nettsiden. Plexiplatene passer også på andre vegger eller steder som krever ekstra rengjøring.

13

Kombinasjonen av herdet glass som tilfredsstiller myndighetenes krav til sikkerhet samt detaljrikdommen og kvaliteten som trykketeknikken byr på, gjør interiørglass ikke bare til en nytelse å omgi seg med, men også til en fornøyelse ved rengjøring.

21

Interiørglass passer også på andre typer flater som trenger ekstra oppmerksomhet. Hva med plexiglass i entréen eller på veggen i gangen? Med morsomme motiver blir det ekstra spennende å bruke plexiglass med spennende motiver.

3-470x3291

Kilde/bilder: Oksidé
Lagre

Lagre

Lagre