Stash
It's all about the details
It's all about the details

Badekar med lysterapi

scala
WET har skapt en serie trendy badekar med fargeterapi til baderommet. Tenk deg en stille stund – alene, på badet – i badekaret, med en god bok, noe drikke og påfyll av varmt vann etter hvert.

Hopper du over boken og velger musikk så kan det i tillegg anbefales levende lys, kanskje også duftlys. I tillegg til en solid dose fargeterapi! Her er badekaret uten belysning, dekorativt selv uten lysterapi.

LIGHT er belysning fra innsiden som gjør det mulig å frigjøre den positive energien. CROMO er belysning som rullerer / skifter farger (brukes i hvite badekar og servanter i samme farger. LIGHT lyser opp som en lampe!

FLUOR –serien er et resultat av forskning hvor fargene viser et høyt innhold av positiv energi. De utvalgte fargene gul, orange og rød har alle egenskaper som styrker energien. For oversikt over forhandlere, kontakt importøren i Norge, Scala Bad. I CROMO lyser den opp med rullerende farger, Ikke bare innsiden, men også utsiden vil lyse opp i energiberikende farger! Varmen på veggen er ikke nevnt, leverandør ukjent.

Kilde/bilder: Scala Bad