Stash
It's all about the details
It's all about the details

Komfort på baderom, Svane

1
Danske Svane Køkkenet designer kjøkken, bad og garderobeløsninger. På nettsiden finner du blant annet en uhøytidelig test for å finne ut hvilken type du er: trendsetter, city girl, det gode liv, feinschmecker med flere. Se bilder for inspirasjon.

Svane Køkkenets sortiment er stort og unikt. De har fingeren på pulsen, når det kommer til design, og du finner kjøkken du ellers ikke ser på markedet. Svane har noe for enhver smak, og med det største sortiment av kjøkkener og baderomsmøbler i alle prisklasser, kan du finne din drøm.
2

3
Baderom i sort og hvitt er tradisjonelt et godt valg, Pynt med handklær, dusjforheng og morsomme detaljer. Blir du lei så bytter du ut stashet. Vips, så har du et “nytt bad”.

4
Baderommet ligger ved master soverommet og er holdt i en stram stil.

5
Mørke brune vegger og små mosaikkfliser i dusjen.

6
Kjøkkenbenk med festlig tapet over kjøkkenbenken.

7

Kilde/bilder: Svane Køkkenet