Stash
It's all about the details
It's all about the details

Nydelig glassovn fra Nobø

safir_klar_rc3b8dstol_web
Nobø Electro tilbyr ovnen Safir, et flott alternativ til den velkjente og lite festlige hvite panelovnen. Med unik løsning og et usynlig ledende sjikt bæres varmen frem uten at det synes i glassplaten.

Nobø Electro har laget en løsning utover de tradisjonelle ovnene vi er vant til å se. Ovnen består av to 4mm tykke glassplater som er sammenføyd, og har fått en ramme i eloksert aluminium. Fremsiden av det bakre glassplanet har fått påført et usynlig, elektrisk ledende sjikt.

Det er eloksiert aluminium som avgir varmen, og temperaturen fordeler seg jevnt over hele glassflaten. Det fremre planet utgjør elektrisk og mekanisk beskyttelse. Ovnen er fortsatt gjennomsiktig, glassklar, blender inn i interiøret, eller inspirerer til spennende, kreative løsninger og kan brukes som en kontrast i miljøet.

Den nye muligheten med Safir er at frontglasset kan påføres et valgt motiv. Enten et standardmotiv, eller et som du velger selv, som i fargevalg og stil passer inn i interiøret i rommet. Denne muligheten tilfører interiøret en ny dimensjon. Ovnen blir som kunst på veggen i tillegg til at den gjør jobben som varmeovn.


Nobø Safir er redesignet både visuelt og teknologisk. Ovnens betjening er en liten diskret av/på bryter og to små signal ”lamper”. Selve temperaturreguleringen gjøres fra en separat temperaturstyringsenhet – dermed har ovnen med sin nye ramme i eloksert aluminium fått et renlinjet og enkelt utseende uten unødvendige visuelt forstyrrende detaljer.

Dette bildet er fra Madeinnorwaynow.no og illustrerer hvor fabelaktig Nobø Safir er, som en varmekilde til mørke vinterkvelder, montert i en tradisjonell norsk, laftet hytte.

Kilde/bilder: Nobø Electro