Stash
It's all about the details
It's all about the details

Hvordan bo smart på liten plass

06
Har du liten plass og trenger tips til smarte løsninger for å utnytte plassen så kan kanskje disse tipsene hjelpe deg å utnytte plassen. Smart å bo “i høyden” om gulvplassen er liten.

Arbeidsplassen
Veggskapet fra Rephorm tar veldig liten plass når det ikke er i bruk. Praktisk når skapet er lukket og praktisk når det er i bruk. Hvor mye enklere kan det bli?

Boconsept: Praktisk hylle til skjermen, frigir bordplass.
Kasper Salto: Praktisk PC-bord som tar liten plass. Offecct: Kombinasjon av bord og sitteplass.


Hos Blå Station får du denne stolen, som fungerer som både en ordinær stol og som et arbeidsbord. Her kan du ved behov sette laptopen på toppen.

Oppbevaring
IKEA tilbyr smarte oppbevaringsløsninger i alle farger og fasonger. Det er bare fantasien som stopper deg med kombinasjoner av ulike oppbevaringsløsninger. IKEA har også hatt fokus på smarte løsninger for den som bor på liten plass – Bo i høyden! Ta turen innom, og se hva som fenger.

Veggskillere
Veggskiller dersom du har behov for å skille for eksempel sovealkove og stue.


Fritz Hansen, IKEA, Designers Eye

Smarte overnattingsløsninger

Svenske Pom har utviklet en stol som fungerer som seng når du har overnattingsgjester. Også Kartell tilbyr en sittemulighet som kan slås ut og benyttes som madrass/seng.

Futon tilbyr en puff som tar liten plass, og kan slås ut til en seng.

Spiseplassen
Bord som kan skyves ut for plass til flere rundt bordet. Du har kanskje ikke behov for et stort bord i det daglige, men trenger plass til flere når du har gjester. Dette bordet er fra Sintesi.

Andre smarte løsninger
Har du et lite bad med lite gulvplass så er dette den perfekte løsningen. Dusjstangen er buet, slik at du får plass til å dusje og allikevel beskytte rommet mot vannstråler. Dusjstang kan du bestille hos Brookstone.com

Den morsomme oppbevaringen til høyre passer utmerket i entreen eller for oppbevaring av leker på barnerommet. Mulighetene er mange.

Har du gode forslag til morsomme og praktiske løsninger så del dem ved å legge igjen en kommentar.

Kilder: fortløpende
Bilder: fra respektive nettsider