Stash
It's all about the details
It's all about the details

Decorate with vynil, stickers

01
Vynil, vinyl, wallies, wallstickers: på vegger, fliser, dører, møbler, postkassen eller hva det måtte være. Dette er morsomme stickers som enkelt monteres på glatte flater. Hva kan du gjøre med en sliten dør?

Hos Inreda.com kan du kjøpe stickers og wallies online. De har ulike stiler og ulike motiver men mange flotte wallies har de. Se også i kategorien veggdekor for flere morsomme idéer til dekor i interiøret.

Vynil
Vynil er selvklebende klistremerker i ulike størrelser og de kan benyttes på de fleste flater. Designet på vynilen er utarbeidet av internasjonale formgivere og designere. Ideen er å tilgjengeliggjøre design for kjøperen og la vedkommende være delaktig i utarbeidelsen av uttrykket. Vynilen monterer du selv og motivet/dekorelementene kan du altså påvirke. Vynil kan brukes på de aller fleste flater du ønsker å dekorere.

picture-21

Om vynil-motiv
• De er tynne og ser ut som de er malt på veggen
• De kan ikke tas ned og remoteres
• De varierer i størrelse, fra 1x1m til 3x3m
• De kan deles opp eller repeteres
• De er ferdig designet andre kan du selv utarbeide
• De skader ikke underlaget og etterlater seg ingen merker
• De egner seg best på glatte underlag
Priser fra 445,- til 995,- (SEK)

Wallies
Med Wallies kan du forandre et rom på kun få minutter. Wallies er tapetmønster som er klippet ut og ferdiglimt med tørt tapetlim. Når du dypper dem i vann løses limet opp og du kan bruke motivene til å dekorere nesten hva du vil: vegger, møbler, treverk, glass, vinduer, hyller eller fliser. Du fjerner wallies ved å bløte dem på nytt og fjerne dem. Priser fra 149,- til 680,- (SEK)

picture-3

Fliser du ikke bytter ut
Lag små eller store endringer ved å benytte morsomme motiver og skap en helt ny stemning. Dette er et lite utvalg stick-on du kan benytte for å forandre rommet der det er fliser. På badet, kjøkkenet eller steder hvor fliser trenger en oppussing. Kanskje vil du flislegge utebordet ditt. 0

picture-4

Piff opp gamle, slitne og grå dører
Eksempler på motiver du kan benytte til barnerommet, soverommet, kontoret og badet. Har du kjedelige, gule dører så er dette morsomme motiver som ikke koster det samme som å kjøpe en ny dør. Kjøper du en ny dør, så bør kanskje alle dører byttes..

picture-1

Kilder/bilder: Inreda