Stash
It's all about the details
It's all about the details

OneLessDesk, all you need

09
Tidligere trengte du en pult for oppbevaring av store mengder papir, en stor og dyp skjerm, en printer og en ekstern harddisk stor som et fjell. Nå står printer og modem i skapet. Tid for å bytte ut kontorpulten? Ja.

Her har du pulten som skjuler alle duppedingser og stash som følger med iPhone, Ipod, Touch, Mac, PC og mobillader. For å nevne noen produkter som alle er avhengig av strøm med dertil ledninger som flyter på gulvet. Perfekt for deg som er interessert i design og har behov for et praktisk møbel som fungerer.

Heckler Design, i Arizona, har utviklet det optimale bordet for hjemmearbeid og nettsurfing. Når bordet ikke er i bruk så skyves det ytterste bordet inn under det store og vips så tar bordet enda mindre plass. En mousepad tilpasset bordet er tilgjengelig. Den holder både tastaturet og musen på plass.

2

Dette bildet viser hvordan ledninger og stash gjemmes når du sitter og jobber ved maskinen. Det er flere illustrasjoner tilgjengelig på nettsiden. Deilig orden og ikke noe problem når støvsugeren feier under bordet.

lockit

Det skal være mulig å finne det bordet som passer i ditt hjem. Bordene finnes i lekne og morsomme farger. Det kan kjøpes i fullt stål også, for den kresne…

4

Bordet kan du bestille på nettsiden deres og det koster 1167 USD.  Med dagens valuta ca. 7.900 norske kroner. Husk at du må betale mva når det importeres varer fra utlandet. Enkelt, lekkert og herved på ønskelisten.

16

Bor du på hybel eller har liten plass så er dette bordet godt egnet. Du skyver bare bordene under hverandre og dybden blir 50 cm. Heckler har også lansert tilhørende bord til skriveren og til papir du har behov for å oppbevare på print. Du ser de to boksene plassert under bordet på bildet over.

25

På bildet over ser du hvordan du kan plassere bordene når kontoret er i bruk. Smart!

111

Senest lansert en Heckler designet kasse for oppbevaring av stash koblet til TV.

Kilde/bilder: Heckler Design