Stash
It's all about the details
It's all about the details

Products in steel from Blomus


Blomus ble etablert i 2001 for å produsere nyskapende moderne produkter i rustfritt stål. Blomus har et stort sortiment innen tilbehør til kjøkken, baderomsutstyr, produkter til peis og vedovner, kontor og søppelbøtter.

Tyske Blomus, inspirert av førsteklasses europeiske designere og produsert av tyske håndtverkere, hver eneste Blomus produkt, enten det er et moderne speil i rustfritt stål, kjøkkentilbehør, tilbehør til badet eller et stilig sett med lysestaker, Blomus bruker kun rustfritt stål av aller beste kvalitet til sine produkter.


Utelys i små og store utførelser, utegrill, serveringsbestikk til grilling på verandaen,

Blomus sitt mål er å skape funksjonelle og vakre produkter til bruk i hverdagslivet. Blomus lager tilbehør som kombinerer enkelhet og funksjon med skjønnheten i materialet. For Blomus er ikke selve designet et mål i seg selv, men en viktig del i hverdagen.


Peis i stål plassert inntil veggen, nydelig med levende ild for varme og kos.


Produkter i serien Spa, for baderommet.

Skjønnhet blir uttrykt i ting som vi bruker hver dag, i alt fra peistilbehør til søppelbøtter. Alle ting kan designes til å bli et dekorativt men funksjonellt element. Blomus designer produkter for kjøkken, bad, kontor, uteplassen og generelt til bruk i hjemmet.


Knagger i stål er montert på veggen. Pordukter til baderommet.


Diverse stash til kontoret.


Kjøkkenutstyr for servering.


For å myke opp det kalde og sterile uttrykket til rustfritt stål, kombinerer Blomus stålet med andre materialer uten at det går ut over den rene enkle stilen. Oversikt over nærmeste forhandler kan du få oppgitt hos Bo Bedre Design.

Bilder/kilde: Blomus, designspirit.no