Stash
It's all about the details
It's all about the details

Nye solbriller til sommeren

04
Christian Roth er designet av Eric Domége og Christian Roth, for The Charmant Group i Japan, hvor teamet har designet solbriller siden 1984. Christian Roth har med sin kolleksjon bidratt til at plastbriller fremdeles er en av de hotteste trendene.

Her presenteres solbriller fra Christian Roth. Skulle du være i tvil om hvilken modell du skal velge, så kan disse gi deg et utgangspunkt for hvilken solbrille du liker. Det gjør det kanskje noe lettere når du står i butikken og skal velge riktig solbrille.
bilde-11

Du foretrekker kanskje briller av den mer glamorøse typen, gjerne designet av et av de kjente motehusene. Vel, kanskje finner du en brille som passer i andre settinger som krever en annen type brille. Merk at dette kun er et lite utvalg, besøk nettsiden og shop direkte dersom du finner akkurat din ønskemodell.

bilde-4

Plastbriller gjelder fremdeles. Modellene fra Christian Roth gir oss et bilde av hva vi skal se etter ved shopping av vårens solbriller. Du finner ennå den populære modellen Pilot. Det er farget glass og stenger som gjør den store forskjellen.

bilde-23

Modellene fra Christian Roth har ikke stor glamfaktor, med med farget glass, stenger i mange utførelser og morsomme mønster skal du kunne gi det riktige uttrykket i sommer.

bilde-31

Kilde/bilder: Christian  Roth