Stash
It's all about the details
It's all about the details

Outdoor tub from dutchtub

04

En unik badestamp kan man vel si om Dutchtub som gir mulighet for å bade ute, i frluft. En flyttbar stamp, både miljøvennlig og genial i sin enkelhet. Inspirasjonen til  en unik badestamp er opplevelser i naturen.

Med Dutchtub ønsker designerne at mennesker skal ha glede av å være sammen, utendørs. Karet veier kun 75 kilo. Det kan altså flyttes, fra hagen til hytta på fjellet vinterstid og til sjøen på sommeren. Designer og oppfinneren av Dutchtub er nederlandske Floris Schoonderbeek.

11

For å fylle på vann setter du inn en hageslange i et hull på den ene siden, og når karet er fullt så legges vedkubber i den spiralformede metalldelen, og du tenner på vedkubbene. Enkelt og greit.

21

Bålet varmer vannet til maks 45 grader og badestampen rommet maks 800 liter vann. Dekker du til Dutchtuben med lokket som følger med så tar det mindre tid å varme opp vannet.

31

Du regulerer varmen ved å snu på kurven med ved. Det finnes tilleggsutstyr som en pipe for montering på siden av stampen.

51

Der det er hjerterom er det husrom! Det er plass til 4 personer i karet, men er man gode venner så kan det jo bli plass til flere. Man kan bruke bålet til å grille pølser og dutchtuben har et eget kjølerom hvor du kan oppbevare drikke og et bord med plass til glass.

71

Badestampen ble nominert til Design Prize Rotterdam i 2003, og til The Dutch Design Awards i 2004.

44

Badestampen Dutchtub kan bestilles på nett eller via forhandler i Danmark.

Kilde/bilder: Dutchtub