Stash
It's all about the details
It's all about the details

How to arrange kids room

1
Siloma er en italiensk produsent av barnemøbler. Barna trenger også et rom som er deres eget. Et sted hvor de kan leke, lære, gjøre lekser, få venner på besøk og sove. Italienske Siloma tar barnas behov på alvor og har designet morsomme løsninger for et effektivt barnerom som ivaretar barnets behov.

La deg inspirere med disse bildene og lag et eget krypinn til barna hvor de kan utfolde seg. Løsningene er flotte for alle aldre og et ungdomsrom med både sofa- og sovemulighet er praktisk. Bildene er fra Siloma som forhandles av norske Coance. Finn morsomme løsninger og inspirasjon til barnerommet/ ungdomsrommet.

2
I dette hjørnet er det bygget en liten avsats hvor sengen er plassert høyere enn gulvet, det sparer gulvplass og får rommet til å virke større. På gulvet er det en sofa innebygget med oppvebaringsplass.

3
God plass for oppbevaring av klær, leker, bøker, treningsutstyr og alt annet som ikke nødvendigvis blir brukt hver dag. En passende arbeidsplass for PC og lekser må til når barna blir eldre.

4
Sengen er på hjul og kan flyttes. Her er det plass til å gjøre lekser.

5
Den ene veggen består av kun glass, ganske spesielt.

6
Smart med garderobe som er bygget rundt sengen og en skuff under sengen.

7
En liten trapp fører opp til sengen og sofa er plassert på gulvnivå.

8
Her er det plass til overnattingsgjester, hvor den nederste sengen trekkes ut ved bruk. Garderobeplass får man aldri nok av og en hylle over sengen fungerer for oppbevaring av vekkerklokke, kosedyr eller bøker.

9
Lekselesing foregår på en flate som er høyere enn gulvet. Under arbeidsplassen er sengen plassert og den trekkes ut når den er i bruk. Det sparer masse plass når sengen er skjøvet bort fra gulvet når den ikke er i bruk.

10
Gedigen løsning hvor sengen er bygget nesten opp til taket. Under er det oppbevaringsplass, en arbeidspult og sofa når det er besøk. Liker trappen opp til soveplassen.

11
Veldig grønn garderobe, matchende gulvtepper og et lite bord for lekselesing.

12
Oppbevaring under sengen i form av hyller hvor bøker plasseres.

13

14

Coance Agentur består av 30 butikker og leverer kjøkken fra kjente italienske kjøkkenprodusenter. Antares og Comprex er blitt en av de største suksesser på kjøkkenmarkedet i Norge det siste 2 årene. De samarbeider også med Cerasa om baderom.

Kilde/bilder: Coance