Stash
It's all about the details
It's all about the details

FunkyGraphic from Ege Carpet

02
Danske Ege Tæpper, nå Ege Carpet, har lansert en ny kolleksjon de har kalt Funky Graphic. Lek med grafiske mønstre skaper liv til rom og kan benyttes på soverom, barnerom og andre steder hvor teppe er praktisk.

Historien om ege er historien om en dansk og ganske sær mann og hans visjon, Mads Eg Damgaard. I 1938 grunnla han selskapet som i dag er en av Europas største produsenter av tepper. Primært rettet mot kontraktsmarkedet.

1

Mannen bak Ege Carpet Mads Eg Damgaard var en mann med store visioner. Han hadde alltid en kompromisløs filosofi om å anvende den nyeste og mest avanserte teknologi innen teppeproduksion. Ege Carpet mener fremdeles  at kvalitet og evnen til å levere banebrytende design er den eneste veien for ege.

2

3
Nydelig farge i teppet som kompletterer fargen i sofaen.

4
Veggen og gulvet i samme toneskala.

5

6

7-470x2191

8

Kilde/bilder :Ege Carpet