Stash
It's all about the details
It's all about the details

Interior pictures from Agent Bauer

03
Agent Bauer, et svensk byrå av fotografer og stylister tar interiørbilder. Mange av dem er presentert på websiden for inspirasjon til oppussing og er et kjekt utgangspunkt: finn din egen stil med bildeeksempler.

Agent Bauer består i skrivende stund av femten fotografer som alle er tilknyttet studioet. På nettsiden kan du finner flere flotte bilder og illustratører. Vi har ikke notert fotografens navn men det finner du enkelt på nettsiden www.agentbauer.com

17
Festlig kjøkken uten skap. En enkel oppvaskkum, åpent skap i stål, med blant annet KitchenAid kjøkkenmaskin og kaffemaskin i tillegg til Vipp søppelkurv.

22
Mørke vegger i grafisk mønster, sorte skinnpuffer og en blanding av sort, grått og brunt.

31
Muligens en Hästen seng, sengegavl montert på veggen, og morsomme oppheng med A4-ark hvor man kan notere ting man skal huske. Legg merke til den flotte veggen, dekket av tapet som ser ut som treplater.

42
Bildet er som tatt ut av et skandinavisk hjem, lyst og bruk av tre. Flotte vaser er enkelt plassert på små hyller ved spisebordet.

51
Rustisk soverom i minimalistisk stil. Den flotte døren er en dekorasjon i seg selv.

6
Med liten plass er det tid for kreative ideer. Her er sofa/sittegruppe, arbeidsplass for symaskin og vaskemaskin sirlig plassert for å utnytte plass. Praktiske hyller med skapdører gir god plass til oppbevaring.

7
En noe utradisjonell plassering av sengen. Et alternativ for den med god plass.

8
Bilde fra et kjøkken, kanskje er det et svensk kjøkken.

9
Venstre bilde: Dersom du skulle være i tvil om ditt eget mobilnummer.. Morsomt og dekorativt med tallrekken plassert over sengen. Treplater er montert hist og pist på veggen. Høyre bilde: Plass til oppbevaring av magasiner/ lesestoff/ bøker.

10
Venstre bilde: En annet variant av bruk av tall, Her stilt opp mot veggen og en liten hylle for å skape høydeforskjell. Robust murvegg i bakgrunnen. Høyre bilde: Uteplass/veranda med en hjemmelaget benk og masse deilige puter. Tepper sørger for at det ikke blir for kaldt på beina.

Kilde/bilder: Agent Bauer