Stash
It's all about the details
It's all about the details

Summer and picnic, Til Bords

01
Lag en sommerlig picnik med Tilbords. Flotte og nyttige artikler med tips fra Tine Bjørnsen, en freelance stylist og dekoratør som står bak alle de flotte bordene som presenterer hos Tilbords på nett.

Tine Børnsen jobber freelance for Tilbords og er utdannet ved Sverre Wolff reklame & Dekorasjonsskole i Oslo. Hun gir nyttige tips til hvordan du kan skape den riktige stemningen rundt bordet, med hjelp av nyttige tips til et vellykket selskap.

02

Utdrag fra artikkelen hos Tilbords: “På bordet er det dekket på med det fargerike Rainbow serviset. – Jeg har valgt et servise som du garantert kommer i sommerstemning av, og tilbehør i matchende farger, forteller Tine. Hun har plassert store lykter på bordet og i trærne rundt for å skape stemning på lange sommerkvelder. En kjempebukett av sesongens blomster er blitt bordets midtpunkt”.

11
Til brudeparet
Bryllupsliste, eller gaveliste til bryllupsparet om du vil, kan opprettes på nettsiden og man mottar en mail og link med oversikt over hva bryllupsparet ønsker seg og hvem som har kjøpt hva.

Praktisk, både for bryllupspar og gjesten/gjestene! Bryllupsliste hos Tilbords blir  tilgjengelig for dere og gjester i alle våre mer enn 100 Tilbordsbutikker over hele landet, samt på mittgavetips.no. Er du i giftemodus så finner du forslag til hvordan du skal og kan lage en fornuftig gaveliste.

03
Picnik i det fri, med kjølebag og friske jordbær på terrassen.

31
Praktisk stash når du skal innta maten ute i det fri. Morsomme sommerfarger!

41
Skal du spise ute på terrassen eller verandaen så kan dette lekre serviset bidra til at måltidet smaker enda bedre. Sommerlig og vakkert, med tilhørende lysestake med levende lys. Nyt sommeren!

Besøk Tilbords og les mange flere tips og bli kjent med de produktene som tilbys.

Kilde/bilder: Tilbords