Stash
It's all about the details
It's all about the details

Sommer med Lexington Consept

Lexington
Den amerikanske merkevaren Lexington er ute med sommerens katalog. Stoff og utførelse fra Lexington har en klart maritim touch og er lett gjenkjennelig, blant annet med bruk av det amerikanske flagget.

Lexington Company har stoff og klær med det amerikanske flagget som gjenganger i tekstiler i tillegg til mye bruk av maritime symboler og farger. Keramikk, tallerkner til servering, sengetøy, sengetepper, puter, klær og håndklær. Besøk nettsiden og se det flotte utvalget.

Lexington
Dynetrekk og putevar, sengetepper og pynteputer.

Lexington
Sengetepper og store puter i sengen.

Lexington
Puter med anker og stabler med myke frotte badehåndklær.

Lexington

På nettsiden finner du også forhandlere i Norge.

Kilde/bilder: Lexington Company