Stash
It's all about the details
It's all about the details

Ny boligkatalog fra Systemhus

0
Alle har sin egen mening om hva som er bra og hva som passer best for en. Det er fint og skaper en god selvfølelse, et bredt mangfold og nødvendig dynamikk i tilværelsen. Se flotte bilder fra katalogen.

Systemhus har nettopp utgitt sin ferske huskatalog. Noen vil synes  et moderne hus passer dem best mens andre kanskje drømmer om en mer tradisjonell bolig. Det handler om din egen følelse og hva du liker best.

1

Systemhus har delt inn boligene i tre ulike kategorier slik at det skal bli lettere for deg som boligkunde å finne den hustypen som passer best for din boligdrøm. Katalogen inneholder inspirasjon og informasjon om de enkelte hustypene.

2
Store vinduer gjør boligen lys og en veranda gjør nytte på solskinnsdager.

3

Med Viseno boligplanlegger kan du designe og innrede ditt eget hus ved hjelp av et tegneprogram. Lek og se hvordan ulike møbler, vegger og gulv påvirker den nye boligen din. I tillegg kan du endre størrelser og romfordeling.
7

4
Toetasjes hus med verandaer både i øst og vest i tillegg til atriumet som er plassert “i midten av huset”. Regulerbart glass eller seil gjør at du kan benytte atriumet ved alle årstider om ønskelig.

5
Denne boligen har i tillegg til veranda fra 2 etasje også veranda på taket, for maksimal utnyttelse. Plass til bil i åpen garasje.

6
Et noe mer tradisjonsrikt hus. Herskapelig på et vis.

Kilde/bilder: Systemhus.