Stash
It's all about the details
It's all about the details

Tekstiler fra Galbraith & Paul

0
Festlige, organiske mønstre, møbeltekstil, lamper med fargerike lampeskjermer, gardiner, tepper og ryer. La deg inspirere, kanskje trenger du tips til hvordan du kan velge riktig teppe til kjøkken eller stue?

Galbraith & Paul Lihgting & Textile er et selskap etablert i Philadelphia, USA. Startet i 1986 av Liz Galbraith & Ephraim Paul, med sans for farger og grafikk. Bilder av tekstilene i bruk gir inspirasjon, naturlige farger gjør rommet rolig. I starten lagde de lamper med papirskjermer og etter hvert har også tekstil kommet til.

1
Solrikt og lyst, med bruk av gult og orange i samme fargeskala. Bruk av samme type tekstil gir et helhetlig bilde, med tepper, puter og gardiner i samme mønster.

2
Stolene er trukket med mønster av prikker og rundinger. Okergult og orientalsk inspirert.

3
Nydelige blåtoner på stolene med matchende blå puter i sofaen.

4
Stolene har fått nytt trekk og passer godt sammen med resten av stuen.

5
Spisestuestolene har fått trekk med morsomme rundinger inspirert av blomster og passer godt til det rustikke spisebordet. Mønsterne finnes i flere farger og gir et eget uttrykk avhengig av hvor de blir benyttet.

6
Store mønster i puten som ligger i sofaen, legg også merke til det orange teppet.

7
Galbright & Paul designer også passende lampeskjermer i samme mønster og stiler som tepper, gardiner og puter du kan bruke i interiøret. Lampene og puter kan kjøpes online hos blant annet Roomandboard.com

Kilde/bilder: Galbright & Paul