Stash
It's all about the details
It's all about the details

Betongvegg fra Concrete Wall


Betong er et populært materiale for bruk i interiør. Concrete Wall tilbyr tapet i vinyl som ser ut som betongvegger og finnes i både mørke og lyse utgaver. Tapet som kan monteres så vel i private hjem som i kontorlokaler eller butikk.

Concrete Wall tilbyr vinyltapet med autentisk design av betongvegger. Tapeten er et utgangspunkt i bilder tatt av fotografen Tom Haga, lokalisert i Stavanger. Haga har opprettet nettstedet Betongvegg.no og selger bildene sine produsert på tapet. Tapeten leveres i vinyl og to ulike finisher: stucco eller smooth.

Tapetene er benyttet i flere interiørmagasiner både i inn- og utland. I tillegg opplyses det at tapetene også er bestilt fra utlandet ved salg via nettsiden. Hyggelig når noen virkelig får det til! Tapeten kan leveres i ulike nyanser, uavhengig av hvilken struktur man velger. Ønsker du å legge til en fargetone så er det også mulig.

Den leveres i to bredder, 62cm og 124cm.. Ruller kan produseres opp til 25m i lengde. Den monteres med tapetlim for vinyl. Tapeten kan bestilles via nettsiden Betongvegg.no og betales via PayPal. Tapetrullene koster NOK 1 098,- per m2.


Fra butikken Vaaland Interiør.

Her er flere ulike strukturer. Både mørke og lyse vegger. Merk at strukturen kan gjøres enten mørkere eller lysere avhengig av hvilken fargenyanse du ønsker. Det siste tilskuddet i tapeter er betongvegger av mursteiner som gir ekstra farge på veggen. Du finner eksempler på tapet og struktur lenger ned i artikkelen.


Jeg ønsker oss en murvegg eller betongvegg – eller begge – i neste bolig, om det ikke finnes en original murvegg allerede.

Kilde/bilder: (Concrete Wall) Betongvegg.no, fotografen Tom Haga