Stash
It's all about the details
It's all about the details

Bokklubbens Bokfest i Operaen

0
I fjor deltok 21 000 på tidenes første Bokfest i Operaen. I år utvides festivalen fra én dag til hele helgen; lørdag 19. og søndag 20. september. I år kommer mer enn 100 forfattere fra inn-og utland til Bokfest i Operaen.

Bokfesten arrageres av Bokklubben. 25. mai stilte 11 av de største norske forfatternavnene sammen med to gitar-Lars’er (de Lillos), én barne-TV-programleder og en Fantorang opp til fotografering foran Operaen. Det blir over 60 arrangementer hvorav 55 er gratis. Arrangementene vil foregå på hovedscenen, Scene 2, Restaurant Argent, takscenen og formidligssenteret. Besøk siden til Bokklubben for fullstendig porogram.
1

Filmvisning: Jenta som lekte med ilden
Har du ikke sett filmatiseringen av Stieg Larssons historie om Lisbeth Salander og Mikael Blomkvist så har du anledning til å se den på Operataket. Se Jenta som lekte med ilden. NB: Husk varme klær – Takscene, lørdag 19. september kl 20.00 – 22.30.

For barna
Det er to store forestillinger for barna også: Under Bokfest vil det være to store forestillinger for barna, hvor blant annet Margrethe og Fantorangen fra barne-tv vil underholde.

Forfatterne
Mer enn 100 forfattere deltar på Bokfest i Operaen, blant andre Erlend Loe, Helene Uri, Mads Gilbert, Erik Fosse, Per Petterson, Roy Jacobsen, Åsne Seierstad, Åge Aleksandersen, Kjartan Fløgstad, Unni Lindell, Margrethe Røed og Fantorangen, Anne Holt, Herbjørg Wassmo, Dag Solstad, Freddy dos Santos, Erik Fosnes Hansen, Hanne Ørstavik, Kader Abdolah, Jo Nesbø, Linda Olsson, Lars og Lars fra deLillos, Tom Egeland, Trude Marstein, Ole Paus, Torbjørn Færøvik, Randi Skaug, Lars Husum, Stig Sæterbakken, Malalai Joya, Fredrik Skavlan, Johan Theorin, Linda Eide og Thorvald Stoltenberg.

Kilde/bilder: Bokklubben