Stash
It's all about the details
It's all about the details

Kitchens from Swedish Kvänum

0
Svenske Kvänum produserer kjøkken inspirert av retro stil som passer inn så vel i byen som på landet. Liker du denne stilen så har de mange ulike og praktiske løsninger til kjøkkenet.

Med flotte løsninger fra Kvänum er du garantert et kjøkken du kan leve lenge med. Kvänum har produsert kjøkken siden tidlig på 1900-tallet og familiebedriften produserer fremdeles kjøkken med god nordisk kvalitet og fornuftige løsninger.

2
Vi har plukket ut kjøkken i hvitt, du får også kjøkkenfronter i ask, alm, eik og valnøtt. Du får også klassiske fronter uten beslag dersom du heller ønsker et kjøkken med rene linjer. Legg merke til de morsomme små boksene oppunder overskapet for oppbevaring og til pynt.

3
Klassiske belag på kjøkkenet, med sitteplass på en innfelt benk, benkeplaten i granitt.

0
Mange har vokst opp med disse skrå overskapene fra 50- og 60-tallet. Herlig retro for et hjem som kler stilen. Gjerne med oppbevaring, garderobe og bad i samme stil.

4
Hvitevarer i stål og en praktisk stige for å nå de øverste hyllene på kjøkkenet. Stigen beveges fram og tilbake via en stållist.

5
En kjøkkenøy er plassert midt på gulvet og inneholderblant annet kjøkkenvask. En flott peis er plassert i det ene hjørnet og varmer på vinterkvelder. Praktisk oppbevaring av ved.

6
Veggen over kjøkkenbenken er dekket av fliser inspirert av det spanske kjøkken.

7
Retro kjøkken med sorte  og hvite sjakkmønster på gulvet og morsom tapet som dekker den ene veggen. Overskapene er skrå slik vi kjenner den fra typiske gamle kjøkken.

8
Her er en benk som er plassert under hele vinduveggen. Masse deilige puter, og god plass til gjester og som her, en liten terrier som har hundesengen sin strategisk plassert. Benken har prakstisk plass til oppbevaring under putene.

9
Her er det valgt åpne hyller istede for overskap. Løsningen skaper et luftig og mer åpent kjøkken enn dersom du velger overskap.

10
Her et et eksempel på et noe mer minimalistisk kjøkken uten de typiske beslagene.

11
Detaljer fra Kvänums kjøkken, med sans for godt treverk og sterke tradisjoner for produksjon av kjøkken som varer livet ut. De produserer også oppbevaringsløsninger og installasjoner til baderom for gjennomføring av samme stil i huset.

0

Kilde/bilder: Kvänum