Stash
It's all about the details
It's all about the details

Flotte kjøkken fra Strai

0a
Strai leverer kjøkken, bad og garderobeløsninger med smarte funksjoner og flott deign. Vi har sett på kjøkkenkatalogen og har funnet bilder av modeller og flotte løsninger over kjøkkenbenken.

Strai har sine røtter helt tilbake til 1929 og er en tradisjonsrik produsent lokalisert ved Kristiansand. Strai har 7 egeneide butikker i tillegg til frittstående forhandlere i Sør-Norge. Se noen av deres flotte kjøkkener og løsninger for veggen over kjøkkenvasken.

Picture 3
Morsom tapet i lys grønn med prikker i lime, hvor den grønne veggen tar igjen lik limegrønn farge. Den hvite platen kan skyves frem og tilbake avhengig av hvorvidt den er i bruk eller ei.

Picture 4
Her er ovnen plassert midt på gulvet slik at flere kan kokkelere samtidig.

Picture 5
Kjøkkenøy med spiseplass og oppbevaring. Legg merke til punktlys over vasken.

Picture 6
Lyst og trivelig kjøkken med godt utsyn til hagen og masse plass til oppbevaring.

Picture 7
Her ses den skyvbare benkeplaten igjen i samme materiale som kjøkkenbenken. Praktisk oppheng langs hele veggen gir rom for oppbevaring av kniver, gripeverktøy og kokebøker.

Picture 8
Hvit tapet med blomstermønster i sort. Her er det valgt sort over kjøkkenbenken, ukjent hvordan det er å holde rent. I tillegg er det montert en liten TV-skjerm for TV-titting mens frokosten inntas. Praktisk med downlights over kjøkkenbenken.

Picture 9
Til dette sorte kjøkkenet er det valgt store, avlange fliser over kjøkkenbenken. Skapene til venstre er montert direkte på veggen og har små rom for oppbevaring av for eksempel kokebøker eller magasiner.

Picture 10
Denne veggen må sies å være original. Små skiverfliser dekker hele veggen, flott dekor i seg selv.

Picture 11
Her er det valgt hvite, små, avlange fliser, praktisk å holde rent. Skapet med skyvedør egner seg bra for oppbevaring av kaffemaskin eller bakemaskin. Det er unna veien når du ikke bruker det og allikevel lett tilgjengelig.

Picture 12
Valget av lilla stoler liver opp kjøkkenet.

Kilde/bilder: Strai Kjøkken og Bad