Stash
It's all about the details
It's all about the details

Når gamle møbler blir som nye

1
Butikken Precious, drevet av Katherine Schweder, har fått mye omtale i media den siste tiden. Og det med rette. Nydelige gamle møbler får nytt design med festlige mønster i retro stil og glade farger. Møblene selges via nettet og du kan besøke butikken dersom du er Tønsberg.

“Precious er en annerledes møblebutikk basert på gjenbruk, redesign og et ønske om å skape møbler som får folk til å smile”. Eldre møbler blir gjenbrukt, med sjarmerende slitasje og ujevnheter. Hos Precious finner du unike møbler du ikke finner andre steder.

2
Bilde av artikkel i Aftenposten hvor Precious fikk hederlig omtale.

3
Turkis puff med nydelig trekk i morsomme farger.

4
Kjøkkenstol som har fått nytt trekk.Liker både mønsteret og fargene.

5

6
Precious var også på TV2s “God Morgen Norge”. I Tønsberg er det åpnet en ny butikk, i Halvdan Willhelmsensallè  13. Butikken heter 13, og er et konsept bestående av fire små firmaer. Miljø, gjenbruk og redesign i fokus. Er du i Tønsberg så ta turen innom butikken.

7
Nettsiden blir stadig oppdatert med nye produkter, og du kan bestille varer via nettsiden. Pris er oppgitt så om du ønsker å shoppe gjenbruk så er dette et av stedene vi anbefaler.

8
Stash i butikken

9
Du kan følge precious på Facebook og få informasjon når nye produkter legges ut for salg. På nettsiden kan du også abonnere på nyhetsbrev om du ikke har en Facebook-konto.

Kilde/bilder: Precious, Aftenposten