Stash
It's all about the details
It's all about the details

Designbutikken Pur Norsk

purnorsk21
Pur Norsk, som navnet tilsier, er en rendyrket norsk design- og gavebutikk som fremmer det beste av norske kvalitetsprodukter. Alle produktene i butikken har en norsk forankring, idé, design eller produksjon.

Pur Norsk ønsker å fremheve samt øke bevisstheten rundt god norsk design. Hos Pur Norsk finner man alt fra moderne designobjekter og personlige effekter til originale kuriositeter og barneartikler. Pur Norsk finnes både som fysisk butikk og som nettbutikk.

Norsk interiørbutikk i toppen
Pur Norsk er blitt kåret som én av verdens 5 beste interiørbutikker av det britiske trendmagasinet Monocle. I Monocle Design Directory 2008 er butikkene vurdert etter kriteriene: service, kvalitet og produktkunnskap. Dette er fellesnevnere for interiørbutikkene som hevder seg i Oslo, Milano, Osaka, Beirut og Berlin.

Butikken fører blant annet produkter fra Luxo, Northern Lighting, Fjordfiesta, Figgjo, Norstaal (nå Stelton), Opp & Lek, Frost Produkt, Swims, Permafrost, Johan Verde og Moods of Norway. Har du ikke anledning til å besøke butikken så titt innom nettbutikken istede. Støtt opp om norske designere.