Stash
It's all about the details
It's all about the details

New IKEA furniture coverings

1
Hos Bemz finner du tekstiltrekk for møbler fra IKEA. På nettsiden finner du over 100 ulike mønster for å bytte trekk på puffer, puter, stoler og sofaer. Med forslag til 8 ulike stilarter kan du finne det mønsteret som passer din stil og interiør.

Det siste tilskuddet er i mønster er fra velkjente finske Marimekko. Hos svenske Bemz finner du sofatrekk for både gamle og nyere møbler. Trekkene er enkle å ta av og like enkelt er det å ersatte med ditt nye trekk. En grei måte å fornye hjemmet, ved å bytte farge og mønster på sofaen skapes et helt nytt uttrykk i interiøret.

2
Under Lifestyle finner du forslag til trekk som passer i stilen kalt Simple Life.

3
Under Lifestyle finner du forslag til trekk som passer i stilen kalt Downtown.

1
Under Lifestyle finner du forslag til trekk som passer i stilen kalt Bohemian Chic.

4
Bemz har åpnet en butikk i Odengatan 22 i Stockholm. Skal du til Stockholm så kan det være morsomt å ta turen innom og se flotte mønster før du bestemmer deg. Det er kanskje mulig å få tilsendt en prøve dersom du er usikker på hvilke mønster som passer best til din bolig.

5
Her er et lite utvalg av de mønster og farger som er tilgjengelig.

3
Hos Save my sofa finner du også trekk til sofaer fra IKEA. Med nytt trekk har du muligheten til å forandre stuen, arbeidsrommet eller gjesterommet, enkelt og billig.

Kilde/bilder: Bemz