Morsom vegg til inspirasjon


Ideapaint har lansert plater som monteres der du ønsker. Du kan skrive beskjeder, rable ned ideer, skrive notater for praktiske gjøremål i hjemmet, skissere løsninger, skrive huskelister eller dekorere med illustrasjoner. Mulighetene er mange.

Bruk veggen som et sted for samhandling, fordel arbeidsoppgaver i hjemmet, bruk veggen for å skrive ned ting du må huske, notere gode ordtak, gi beskjeder eller lag morsomme illustrasjoner. Passer vel så bra hjemme som på jobb, i barnehagen eller på skolen. Finn ut mer om Ideapaint.


Skriv en beskjed til dine kollegaer på kjøkkenbenken dere deler.

Det finnes allerede maling hvor du kan bruke kritt for å notere eller formidle ideer og beskjeder. Med Ideapaint kan du bruke tusj i stedet for kritt. Mindre søl, mindre stress.

De selges som flater, er vannbåren og tilgjengelig i 10 farger. IdeaPaint er enkel å installere og ideelt for store og små områder. IdeaPaint har 10-års garanti. Ideapaint er tilgjengelig i kits som dekker 50 sq ft av overflaten. For å bestemme antall sett du trenger, multiplisere høyde x bredde på de områdene du ønsker å dekke.


Ideer skisseres på styrerommet. Praktisk og ikke minst effektivt.


Med tusjer i ulike farger kan du illustrere og videreformidle informasjon til andre.

Kilde/bilder: Ideapaint