Stash
It's all about the details
It's all about the details

Wallstickers from Hu2

1
Det må være ganske morsomt å se tilbake i tid, da det hele startet på et marked stall i det nå trendy område av Brick Lane, London. Fremdeles er prosjektet fortsatt tro mot sine røtter og verdier, et komfortabel rede i hjertet av Soho og en levende fabrikk i Bermondsey, Sørøst-London. Dette er hva Hu2 Design handler om:

Ikke bare har de laget en egen stil, sitt varemerke, de har også gitt klistremerker et formål innen husholdningen. Det har resultert i en serie historiefortellende stickers, påminnelser som gir et unikt uttrykk på vegger, møbler, speil og dører.

Door white
Humoristiske stickers som klart overrasker i interiøret.

3
Hvor mye vann skal du ha i badekaret? Morsomt illustrert med badeender.

4
Tekst på veggen er populært, både som enkelte ord og som hele setninger.*

5
Busemannen?

6
Wall stricker til kjøleskap er også å få kjøpt.

7

8
For den som skal lære å telle på dagtid og sove om natten.

9
Deler av omsetningen gis til støtte for dyrevern.

10
Så vet du hva som må sjekkes før du forlater huset.

12
Dekorativt men kanskje ikke så lekkert akkurat.. Alle stickers sendes uansett hvilken adresse man har. Made in England – Shipped everywhere er deres slogan. Prisen avhenger av hvor store stickers du bestiller, hvor mye folie som går med og dette bestemmer også fraktprisen. De har også lansert stickers til laptop.

Kilde/bilder: Hu2