Stash
It's all about the details
It's all about the details

Wallpaper photos from Photowall


Svenske Photowall tilbyr flott fototapet, bildetapet for montering på hele eller deler av veggflater. Flotte motiv inndelt i ulike kategorier gjør det lett å finne det motivet du er på jakt etter. De har en norsk nettbutikk hvor du kan bestille.

Sammen med dyktige fotografer, illustratører og designere fra hele verden skaper Photowall inspirerende og unik veggdekor. De tilbyr skreddersydde tapeter og lerretsbilder fra et stort sortiment og gir muligheten til å skape ditt helt personlige uttrykk.

Photowall arbeider med lisensierte varemerker og er blant annet offisiell partner for Star Wars, Spider-Man, Hello Kitty og Modesty Blaise. Kanskje vil du ha en vegg med favoritten blant sommerbildene på veggen eller Modesty Blaise på arbeidsrommet?


Abstrakt bilde er montert på soverommet. Sort og orange på hvit bakgrunn.


I dette møterommet er det montert et stort verdenskart. Du finner flere ulike verdenskart i deres nettbutikk.


Kunst er produsert og montert på veggen på soverommet. Duse og rolige farger.


Liker bildet og fargene. Morsomt motiv, uansett hvor det blir montert.


Hva med bilder fra Star-Wars på gutterommet?


Grønne epler over kjøkkenbenken eller på en hel vegg.


Med naturen på veggen på baderommet? Ute i gangen? Mange muligheter med bruk av fototapet i alle rom. Vel, det holder med tapet med bilde på ett rom. Det kan bli ganske overveldende om tapeten brukes i flere rom.


Abstrakt bilde montert ved spisebordet. Hunden poserer på skinnfell fra IKEA, “Ludde”.

Besøk nettsiden og se de ulike motivene. Kanskje finner du et motiv som passer en av dine vegger. Photowall produserer også tapet med utgangspunkt i ditt eget motiv. Prisen avhenger av hvilket motiv og selvfølgelig størrelse. For tips til montering og detaljer besøk nettsiden.

Kilde/bilder: Photowall