Stash
It's all about the details
It's all about the details

Lyse tekstiler fra Villa Nova


Lyse tekstiler i duse farger fra Villa Nova, en del av engelske Romo Group. De fleste er designet med inspirasjon fra naturen og gir rommet et skandinavisk preg med lyst tre og naturfarger.

Villa Nova har en særegen fargepalett som omfatter et bredt utvalg av klassiske og moderne nyanser. Kreative, men også lett å leve med. Samlingen er nøye koordinert for å gi fargene konsistens i hele rommet, slik at design fra flere kolleksjoner kan brukes sammen for å skape en helhet.

Villa Nova er en ung og levende merkevare, grunnlagt på midten av 1990-årene med den filosofi å skape moderne og allsidig stoff og tapeter. Villa Nova er en avdeling av The Romo Group, med et eget team av in-house designere.


Bruk av en fargepalett som gir et helhetlig uttrykk i boligen.


Liker den blågrå fargen veldig godt. Her som puter i sengen.

Romo Ltd er et familiedrevet selskap basert i Nottinghamshire, Storbritannia. Firmaet ble etablert i 1902 og består i dag av fem design hus som opererer under The Romo Group: Romo, Mark Alexander, Zinc, Villa Nova og Kirkby Design, hver med unik stil og fargepalett. Tekstiler og stoff fra Villa Nova kan du kjøpe i flere butikker i Norge. Besøk nettsiden deres og finn din nærmeste forhandler.

Kilde/bilder: Villa Nova, Romo Group