Stash
It's all about the details
It's all about the details

Photographer Hans Blomquist


Fotografen Hans Blomquist er etablert i Paris, er utdannet stylist og fotograf. Han har blant annet gjort flere jobber som er publisert i katalogen til IKEA. Morsomt å se hvordan ulike stiler blir ivaretatt i ulike hjem som blir fotografert.

Foto av interiør med styling av Hans Blomquist, inne og ute, med festlige farger, dunkle rom, flotte soverom, kjøkkenkroker og uteplass. La deg inspirere med et lite utvalg bilder tatt av Hans Blomquist.


Med fokus på blått og grått.


Jordfarget interiør med lyst tre. Et lite bord for avlastning når frokosten inntas søndag morgen ved sengen. Åpne hyller med treverk og bastkurv.


Her får hunden ligge i sofaen, og den matcher det øvrige interiøret i tillegg.


Morsom ide, med gamle turkise stoler som er hengt opp på veggen. For dekor, oppbevaring og bruk når det kommer gjester. Full mix av ulike tapeter til høyre.


To flotte hjørner er fotagorafert. Til høyre staffeli for kunstneren i hjemmet. Fin og lys vinduskarm. Til høyre skiltet Home plassert på en skjenk med sjel – liker!


Benk som er montert i taket, for avslapping. Til høyre borddekking.


Utetid, sommer, dessert, sommersval drikke og nydelig dessert.


Hvitt, hvitt og jordfarget. Gedigend speil er montert over en nydelig peis som passer godt inn i det øvrige interiøret. De mørke gulvene skaper en fin kontrast.


Et stort skap i rødt dominerer den ene veggen til venstre. Skandinavisk stil.


Flott montasje, en benk som henger fra himmelen og vugger når du ligger eller sitter i den. Lapper med visdomsord? er montert på den røffe steinveggen bak. Bildet er mye brukt


Åpen løsning i denne leiligheten. Spisebord, sofa, bokhyller, plass til huske i stuen. Det er det nok ikke mange som har.

Kilde/bilder: Hans Blomquist