Stash
It's all about the details
It's all about the details

About colours, article by Jotun

02
Hos  Jotun finner du informasjon om farger, en “fargevelger” hvor du kan teste farger og fargekombinasjoner  via nettet (fungerer ikke for Mac), du kan lese om fargers betydning: fargeteori, fargepsykologi og nyttige fargesettingsråd.

Hos Jotun finner du ikke bare informasjon om produktene men også nyttige tips i forhold til bruk av farger. Når en skal pusse opp starter en sjeldent med helt blanke ark. Huset har en bestemt stil; rommene en bestemt størrelse og vinduene gir mer eller mindre lys. I tillegg finnes møbler og bilder som gjenspeiler personlighet.

0

Se gjennom sjekkpunktene hos Jotun; de kan være nyttige når du skal gå i gang med fargesettingen. Hos Jotun kan du lese om Harmoni & kontrast, rom & dimensjoner, atmosfære, lys, romplassering, møbler og dekorative teknikker.

2

Ønsker du å vite mer om farger så er en tur innom Jotun et kjekt sted å starte.
Strax-serien har fått sin egen side.

Kilde/bilder: Jotun