Stash
It's all about the details
It's all about the details

Store Bolia, with affordable prices


The Bolia business idea is to develop and offer a unique range of high quality design furniture – at affordable prices.

They believe that high quality does not only mean developing great products to customers, but also that customers recognise Bolia as a good and trustworthy company. “Taking responsibility for how the environment and people around us are affected by our company activities is an important part of our daily operations, and for our future development”.


“We are constantly finding new areas for both small and big improvements, but we are on the way and believe that every little counts”.

31

Flotte magasinholdere fra Bolia. Momento kuskinn kommer fra det sørlige Brasil. Skinnene er av høy kvalitet og er utvalgt fra de beste garveriene i statene Santa Catarina og Rio Grande do Sul. Hvert enkelt skinn er unikt. Design handler ikke bare om enkelte elementer som farger, former og materialer – design handler også om helhet. Alle mennesker liker godt design.

5

Bolia har showroom i Oslo, Trondheim, Sandvika, Lillestrøm, Bergen, Stavanger, Sandnes og på Ski Storsenter. Ordinær sofa, sovesofa, seng, lamper, spisebord, stuebord, accessories/stash – risikoen for å finne noe er ganske stor.

6jpg

Info/pictures: Bolia