Stash
It's all about the details
It's all about the details

Sodastream, når vann blir til brus


Sett smak på vannet med kullsyremaskiner og deilige siruper fra sodastream. Velg din egen smak og lag  favorittdrikken på null nix, en favoritt hos barna. Den er lett å rengjøre og bruke om igjen. Med flott design står den gjerne på kjøkkenbenken. I tillegg er den enkel å bruke, for alle.

Å lage mineralvann og brus med sodastream er svært enkelt. La vann fra springen bli til brus på tre sekunder! Gled deg over hvor lett det er å lage brus hjemme og samtidig beskytte miljøet. Ingen tunge flasker du behøver å bære, lagre hjemme eller kvitte deg med. Hvorfor drasse rundt på flasker med pant?


Systemet fra SodaStream lar deg lage mineralvann og smaksette brusen hjemme som et alternativ til å kjøpe flasker eller bokser. Dette har store fordeler både prismessig. men også fordi du slipper maset med flaskene. Kjøpe, drikke, oppbevare for så å returnere til nærmeste returmottaker.

sodastream kullsyremaskiner
SodaStream kullsyremaskiner er moderne, morsomme, elegante og utrolig lette å bruke og vil tilfredstille flere ulike behov. Med alle de flotte modellene fra sodastream kan du lage brusdrikker av samme høye kvalitet.

Alle i familien får den smaken de liker med SodaStreams deilige sodamix-smaker — her er det mer enn 25 mulige smaker du kan velge mellom!

Smakstilsettere
De tradisjonelle favorittene er laget med naturlige smaker som Cola, Lemon-Lime, Orange og Root Beer. SodaStream har også forskjellig blandinger, blant annet Ginger Ale og Tonic, både som vanlig og som lettbrus.

Prøv også deilige fruktsmaker som Pink Grapefruit og Cranberry-Raspberry. Vanlige sodamix-smaker inneholder mindre sukker, kalorier, kullhydrater og natrium enn vanlige brusmerker.

Du kan også lage mineralvann med kullsyre uten tilsetning av smak. Det smaker helt fortreffelig.

Lag favorittsmaken og sett den i kjøleskapet så har du alltid tilgang til kullsyreholdig og kald drikke.

Design av Karim Rashid
Den fargerike maskinen og medfølgende flaske avbildet over er designet av Karim Rashid. Maskinene finnes skrivende stund i et svært begrenset opplag med kun 100 eksemplarer i Norge og er tilgjengelig i Elkjøp sin nettbutikk. Mer om Karim Rashid.

Patroner med CO2 gjør susen
Alle kullsyremaskiner leveres med én sylinder (under lisens) fylt med CO2-gass. Når den er tom byttes sylinderen med en full sylinder hos en autorisert forhandler, som bare tar betalt for å fylle ny gass på sylinderen. Såvidt vi vet så kan de også fylles på bensinstasjoner.

Pris
Prisen ligger på ca. 1750 for maskinen og 60,- for smakstilsettere. Vi tar forbehold om at dette er funnet på nettet og anbefaler å kontakte en forhandler for eksakte priser. Er du eier av en kullsyremaskin fra sodastream og har spørsmål finner du kanskje svar på spørsmål hos sodastream.

Vedlikehold og bruk
Har du spørsmål til bruk og vedlikehold av kullsyremaskinen og type maskiner så kontakt din nærmeste forhandler for detaljer. Din nærmeste forhandler finner du ver å besøke nettside og velge Hvordan det virker – Finn et salgssted.

Kilde/bilder: sodastream