Stash
It's all about the details
It's all about the details

Lamper fra Tord Boontje

02
Nederlandske Tord Boontje har laget lamper av papir. Skjermene leveres på papirplater og monteres ved hjelp av en passende bruksanvisning. Lampene blir et spennende lys og de leveres i flere flotte farger.

Tord Boontje er kjent for sine dekorative utsmykninger i det offentlige rom og private hjem. Han har designet lampen Midsummer Light, som med sitt unike design gjør mer enn bare å gi lys. Lampen er dekorativ og den passer godt for den med lite budsjett og ønske om en annerledes lampeskjerm.

12

Lampene fås i flere farger og passer godt på steder som trenger belysning men ikke nødvendigvis lesebelysning eller som understreking av interiør forøvrig.

21

Lampen Garland Light, bildet under, er laget av metall. Boontje jobber med ulike materialer, men fremdeles med blomster og luftig design i fokus. Du får også kjøpt gardiner med samme utførelse. Praktisk og dekorativt om du ønsker å skille bruksområder og funksjoner i en åpen planløsning.

3

Kilde/bilder: Tord Boontje