Stash
It's all about the details
It's all about the details

Belysning fra danske Lightyears

0
Lightyears designer belysning til hjemmet. Lys er en forutsetning for liv. Uansett om det gjelder livet i det store perspektiv eller helt konkret i den individuelle bolig. Av samme årsak er det naturlig å stille krav til de lampene vi omgir oss med, gjerne med en klar sammenheng mellom lampens formgivning og funksjon.

Viljen og evnen til å føre de beste ideer ut i livet har sitt utspring av målet om å utvide oppfattelsen av funksjonell og estetisk belysning. Danske Lightyears jobber målrettet med utvikling av lamper med nye standarder for begrepene  design og kvalitet.

1
Lampen Caravaggio er designet av Cecilie Manz. Skjermen er fremstilt av opptrukket stål og har en blank lakkering med høyglans. Cecilie Manz jobber med ulike materialer og har designet flere produkter som kan sees på nettsiden.

2
Lampen Consert P1 er designet av Jørn Utzon.

3
Lampen Opera P er designet av Jørn Utzon. Det hverken kan eller skal skjules at Jørn Utzon har hatt sitt verdensberømte operahus i Sydney i tankene under utviklingen av pendelen Opera.

4
Lampen Atomheart er designet av Morten Voss etter inspirasjon fra designuniverset Sci-Fi, hvor alt er mulig og ikke noe utenkelig. Som sådan er Sci-Fi og Atomheart en hyldest til fantasien som et av menneskets mest essensielle egenskaper.

5
Lampen Caravaggio

Lightyears kan kjøpes hos blant annet Expo-Nova, Hole Design og Illums Bolighus hos House Of Oslo. Du finner flere norske forhandlere på nettsiden til Lightyears.

Kilde/bilder: Lightyears