Stash
It's all about the details
It's all about the details

Produkter i plynyl fra Chilewich

06
Chilewich er et designstudio i New York som ble startet av Sandy Chilewich. Med plynyl lager Chilewich tekstiler utenom det vanlige – bordbrikker, matter/tepper og bager med spennende mønster og ulike fargekombinasjoner.

Hos Chilewich startet det hele med produksjon av en bordbrikke. Etter mange års drift produseres det også andre produkter med utgangspunkt i den opprinnelige ideen.  Produktene er opprinnelig i farger basert på sølv, gull og metall. Her ser du de siste nyhetene fra Chilewich, grønt og orange.

12
Her ser du de siste fargene som er lansert

22

2a

De opprinnelige fargene er basert på metalliske farger.

32

Morsom og praktisk dekkebrikke til et flott middagsbord med Chilewich.

45

På bildet under ser du  noen eksempler på struktur i dekkebrikke fra Chilewich.

52

62
Du får også accessories, her vises serviettholder.
73
Chilewich har utvidet sitt produktspekter og lager praktiske holdbare bager.

81

Du får også kjøpt gulvmatter i samme slitesterke materiale.

92

Produktene fra Chilewich importeres av Howard som også har agentur på kjente merker som  Rösle (Rosle) Riedel (blant annet vinglass), Dualit, Kitchenaid, Ritzenhoff og Alessi. På nettsiden finner du informasjon om forhandlere i hele landet.

Kilde/bilder: Chilewich