Stash
It's all about the details
It's all about the details

Outdoor products from Röshults

0
Svenske Röshults  lager røffe produkter i jern som tåler å stå ute hele året. En lekker og praktisk grill i to størrelser er noen av  produktene de har utviklet. Ildsteder i jern for levende ild i hagen, på hytta eller i oppkjørselen.

Röshults Urban, designet av Cornelia Norgren er en ildkurv med inspirasjon hentet fra funksjonalismens tydelige signatur. Enkle, rette åpninger som omgir hjørnene sprer luset av ilden som et hus i mørke. Den ubehandlede stålplaten får en spennende og levende karakter med kurvens korroderende ytre. Röshults Urban finnes i to størrelser, 52×40x25cm and 70×54x34cm.

1

Röshults Baron er en ildkrukke som lyser opp i mørke oppganger og hager. Den varmer og lyser opp i over ti timer. Baron er 105cm høy og har en diameter på 50cm.24

Arkitekten Pierre Sindre har formgitt den moderne krukkeserien Carl for Röshults. Det spennende formspråket er tilpasset nordiske hjem og hager. Krukkene av jern har en god tyngde och er vendbare. Yttersidene er dekket med antracitgrå strukturlakk som gir beskyttelse. Carl fås i størrelsen 30 cm og 60 cm høyde.

33.

43

Grillen fra Röshults, designet av Broberg & Ridderstråle, er stabil og kan med fordel stå utendørs hele året. Den er utformet med et arkitektonisk formspråk som kompletterer huset og inngår som en del av husets omgivelser. Den gedigne konstruksjonen og grillsiden gjør matlagning utendørs till en gedigen fornøyelse sommerstid. Grillen fungerer med både ved og kull. Under grillen er det plass til verktøy og ved.

112


I tillegg til utegrillen så er det nylig også lansert bordgrill som kan plasseres på bordet for grilling der hvor man sitter og spiser. Praktisk og pen å se på er den også.

Produktene kan kjøpes i Sverige, Danmark og Nederland, forhandlerlisten viser hvor du kan få kjøpt dem. Ovnene er tilgjengelige hos blant annet Tannum Interiør.

Kilde/bilder: Röshults