Stash
It's all about the details
It's all about the details

Inspiration textile, Kid Interiør

0
Kid Interiør har ferdigsydde gardinhøyder som kan henges rett opp i vinduet. Duker, lys, servietter, mansjetter og serviettringer som matcher. Du finner noe for enhver smak, samlet på ett sted. Produktene skal være enkle å forstå og enkle å bruke.

Kid Interiør har i  skrivende stund 109 butikker, med  medarbeidere som skal gjøre din opplevelse så bra og enkel som mulig. Høyden på gardinene, lengden på dukene, bredden på sengeteppet er noe av det som konstant vurderes. Her finner du noen bilder fra Kdi som viser produkter som er tilgjengelig.

1
Til stuen finner du gardinglengder, gardinoppheng, gardindusker, pynteputer, tepper, pledd og småstash som lysestaker og pyntegjenstander.

2
Til kjøkkenet finner du duker, gardiner, duker, brikker og puter til kjøkkenstolene.

3
Til badet finner du håndklær, dusjforheng, badetilbehør og persienner.

4
Til soverommet finner du sengesett, sengetepper, laken, putevar, dyner og puter, pledd, pynteputer, gardiner, persienner og øvrig stash.

5
Til barnerommet finner du blant annet sengesett, sengeteppe, pledd, gardiner (gardinhøyder) gardinoppheng, dyner og puter, haåndklær og kluter.

6
I tillegg til dette finner du også lysestake og lykt, kurv, potter og boller. Hos Kid kan du også finner glass og servise til servering av mat.

Kilde/blider: Kid Interiør