Stash
It's all about the details
It's all about the details

Ceiling mounted fireplace, FireOrb

5
Lekker frittstående vedovn fra Fireorb, som med sin slanke form er både moderne, stilig og  samtidig svært organisk. Fireorb er designet for å  henge fra taket og kan roteres 360 grader. Du kan se flammene fra flere vinkler.

Fireorb er designet av Doug Garofalo og selskapet er lokalisert i Illinois, USA. Med en fritthengende vedovn som kan svinges 360 grader har du alltid levende ild uansett hvor du befinner deg i rommet.

1a

Fireorb finnes i stål, sort, hvit, gull og grønn. Den koster mellom 32 000 til 38 000 kroner og leveres med en plate som plasseres under ovnen for å hindre brann. Ovnen tilpasses i høyden slik at den henger i riktig høyde.

2

3

Under ovnen ligger det en steinplate som passer det øvrige interiøret. Vedovnen kan plasseres der det er pipeavløp. Den passer  i stuen, på kjøkkenet, på soverommet eller kanskje på hytten.

0

4

Nettsiden gir ikke informasjon om hvorvidt FireOrb er tilgjengelig i Norge. Send mail til Fireorb og sjekk hvem som er nærmeste forhandler: contact@fireorb.net

Kilde/bilder: Fireorb