Stash
It's all about the details
It's all about the details

Tepper fra Emma Gardner Design

0
Designeren Emma Gardner, sjefsdesigner og daglig leder i emma gardner design, har designet og produsert tepper for privatpersoner, interiørdesigner og arkitekter siden 2002. Hun har base i Litchfield, Connecticut studio. Nydelig struktur og kombinasjon av farger.

Etter en suksessfull karriere som skribent og illustratør har Emma Gardner nå brukt sin erfaring og sans for farger og komposisjon til å designe tepper og ryer som kan sees i over 21 showroom i USA.

1
Nydelige farger og nydelig utsikt – Bøker og natur!

2
Bruk av mønster og ulike fargekombinasjoner kjennetegner Gardners tepper. Mange av bildene er tatt i samme miljø og gir et nogenlunde inntrykk av hvordan teppet vil fungere hos deg.

3
Dus farge med preg av blomster i naturlig fargetone.

4
Morsomme detaljer med turkise rundinger i dette teppet.
5
Blått og brunt, festlige rundinger på offwhite bakgrunn. Det å finne riktig teppe er en kunst i seg selv. Det lønner seg å ta utgangspunkt i eksisterende interiør og å finne komplementærfarger som ivaretar det øvrige inntrykket i interiøret.

6
Teppet finnes i flere farger, som de fleste tepper fra Gardner. Teppene er designet i flere fargetoner slik at du kan finne teppe som passer ditt interiør.

7
Løpere med spor av Østens mystikk. Lek med ulik fargenyanse.

8
Beige igjen, nydelig komposisjon – presentert i en kjedelig setting..

9
Living green. Lite og dekorativt teppe foran en antikk benk, med tilhørende puter.

10
Mønster og atter mønster fra Emma Gardner. I tillegg til løper, rye og teppe designer Gardners team også matchende puter. Med bruk av striper og sirkler i sine mønstre kan puter matche teppe, uansett hvilket du måtte velge.
last
Det er ikke kjent hvorvidt Garders design er å få kjøpt i Norge.

Kilde/bilder: Emma Gardner Design