Stash
It's all about the details
It's all about the details

Personlig bildetapet fra Perswall

2
Har du noen ganger drømt om å designe ditt eget tapetmønster? Er du full av idéer til spennende mønstre som du trenger hjelp til å realisere, eller ønsker du kanskje å lage tapet av verdifulle minner fra ditt eget bildearkiv?

Borge er stolte av å kunne presentere  Mr Perswall – et innovativt tapetvaremerke fra Eco-Boråstapeter, som produserer fototapeter, designtapeter og skreddersydde fondvegger basert på personlige motiver. Mr Perswall står for Personal Walls, og representerer selve produktet – personlige tapeter.

1

Fototapet med personlighet
Mr Perswall er en tapetfabrikk som produserer personlige fototapeter for alle personligheter. Ved å ta del i selve designprosessen, får man en unik mulighet til å påvirke og forsterke den personlige stilen i hjemmet. Mr Perswall-tapetene er alle fibertapeter som er enkle å sette opp.

3
Hva med dette motivet for den som er spesielt interessert i kampfly?

4

Miks flere bilder og få akkurat det motivet du ønsker på veggen. Hos Mr Perswall tar du alltid del i designprosessen av tapetet ditt. Begynn gjerne med et av forslagene som er lastet opp eller last opp din personlige bilde. Kanskje ønsker du å overraske noen med et motiv fra en spesiell anledning.

Kilde/bilder: Borge Tapet, Mr. Perswall