Stash
It's all about the details
It's all about the details

Designprodukter fra J-me

1
Morsom og funksjonell design fra det engelske designbyrået J-me. Produkter for arbeidsplassen, kjøkkenet, oppbevaring, vinflasker og kjøkken. Her presenterer vi et utvalg produkter som kan være fin som gave til hjemmet eller en venn.

2

Vinstativet Cactus som plasseres på gulvet, kjøkkenbenken eller på vegghyllen. Bildet under viser detajler fra vinracket. Festlig farge og praktisk for oppbevaring av vinflasker.

3

Bilde av vinstativ som heter Grape. Stativet er rødt og er formet som en drueranke. Vinstativ som kan plasseres på ulike steder er praktisk. Her er det plass til 9 vinflasker i vinranken.

4

Bildet under viser detaljer fra “stilken”.
5

En noe annerledes magasinholder. Her legges magasinet på stålriller og er lett tilgjengelig ved favorittstolen din. Her er det plass til favorittmagasiner, 12 i alt.

6

Bildet viser en morsomskoholder som holder orden i entreen din. Skoene plasseres i skoholderen og du slipper å ha skotøy stående på gulvet. Kjekt for å finne skopar som hører sammen.

7

Skoholderen finnes i ulike design, to som plasseres på veggen og en som står på gulvet. Praktisk og kjekt når du skal gjøre rent.

8

Bildet under viser en “blomst” for oppbevaring av dine musikkfavoritter. Alltid tilgjengelig slik at du finner det du skal i en ofte overfylt CD-hylle.

9

Kilde/bilder: J-me