Stash
It's all about the details
It's all about the details

Egne fotobilder fra Dekortapet


Med tapet produsert av Dekortapet er det bare din egen fantasi som setter grenser. Dekortapet tilbyr produksjon av dine private bilder eller et utvalg fotografier som motiv. Det er dine ideer og bruksområder som bestemmer.

Med tapet eller et bildefelt produsert av Dekortapet er det bare din egen fantasi som setter grenser. Enten du skal innrede ditt private hjem eller tenker profilering og utsmykning av arbeidsplassen eller butikklokalet, kan du nå enkelt skape ditt helt enestående miljø. Som dekor og profilering på arbeidsplassen ønsker du kanskje å vise produktfoto, firmalogo eller bruke foto for å gi salgslokalet, resepsjonen, kantinen eller ditt eget kontor en helt spesiell atmosfære.


Bildetapet/ fototapet montert med eget motiv.


Podens beste tegning er foreviget.


Rustikk vegg med dette motivet.


Rommet oppleves mye større med dette motivet på den ene veggen.

Strukturen på tapeten leveres i ulik finish, avhengig av hvor fin eller grov du ønsker den skal være og hvor den skal benyttes. Velg mellom skifer, silke, sand og lin.


Flott montasje i restaurant.

Resepsjon på hotell? Skulle gjerne skaffet mer informasjon.


Her er noen av bildeene Dekortapet heviser til via www.dreamstime.com. De har kanskje en avtale om produksjon.

Kilde/bilder: Dekortapet.no